ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Πριν δολοφονήσουν, θα βάψουν εκκλησία και θα δουλέψουν σε παιδική χαρά των Χανίων - Είναι..."πολύ καλά παιδιά" τελικά τα...Αμερικανάκια!




ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Μόλις διάβασα την είδηση λύγισα απ' τη συγκίνηση.  Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω και δεν τα καταφέρνω...κλαψ...κλαψα...κλαψ...Κάτσε να φυσήξω λίγο και τη μύτη μου....μπρμπρμπρ.... Που λέτε. Τα Αμερικανάκια στο αεροπλανοφόρο “Harry S. Truman”, το οποίο κατέπλευσε στη βάση της Σούδας στις 23 Μαΐου, θα προσφέρουν μία "θεάρεστη" εθελοντική εργασία, βρε... Θα βάψουν λέει μία εκκλησία στα Χανιά και θα....

εργαστούν στον εξωτερικό της χώρο φτιάχνοντας παιδική χαρά και φράχτη...

Όπως διαβάζουμε σε δελτίο τύπου, το αεροπλανοφόρο έφτασε στη Σούδα μετά από 43 συνεχόμενες μέρες στη θάλασσα, προκειμένου το πλήρωμά του να απολαύσει μερικές μέρες χαλάρωσης αλλά και να συσφίξουν οι σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, ενώ αναφέρεται πως “Αντιμετωπίζουμε την ελευθερία σαν μια σημαντική αποστολή, όπως όλες τις αποστολές μας στη θάλασσα”.

Συγκινητική λεπτομέρεια, είναι η προσφορά εθελοντικής εργασίας που θα κάνει το πλήρωμα στο βάψιμο μιας εκκλησίας και στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου με μία παιδική χαρά και φράχτες...

Θα ξεφύγουν απ΄ τον πόλεμο

Με αυτό λοιπόν τον τρόπο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο βρε από τον πόλεμο, τον θάνατο, τις δολοφονίες των μικρών παιδιών, των αμάχων, των γυναικόπεδων, της ανθρωπότητας της ίδιας!

Θα ξεφύγουν για λίγο από αυτά που συνέβησαν στην επιχείρηση “Inherent Resolve”, στην οποία το “Harry S. Truman” συμμετείχε για 8 μήνες.

Μία επιχείρηση, που κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του συγκεκριμένου αεροπλανοφόρου, μετρούσε 11.000 αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε Ιράκ και Συρία, ρίχνοντας 12.192 βόμβες στη Συρία και 12.095 βόμβες στο Ιράκ και καταστρέφοντας περίπου 6.500 κτίρια και στις δύο χώρες.

Ο αριθμός των νεκρών αμάχων είναι δύσκολο να εκτιμηθεί, αλλά ενδεικτικά μόνο για το Μάρτιο του 2017, η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 1472 αμάχων σε Συρία και Ιράκ.

Μα τι καλά παιδιά αυτά τα...Αμερικανάκια....Πολύ καλά παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)