ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Ήταν "χρυσά" τ' αυγά στη Μύκονο... 20 ευρώ δύο τηγανητά αυγά...Θαύμα! Θαύμα! Χρυσάφι!Του Χριστόφορου
Παπαδάκη
Μα γιατί εκεί στο neakriti.gr απορούν που οι τουρίστες σε εστιατόριο της Μυκόνου, πλήρωσαν 20 ευρώ για δύο αυγά; 
Ευτυχώς που έγινε αυτό. Γιατί τώρα καταλάβαμε πλέον όλοι ότι η Μύκονος είναι ένα νησάκι με  αυγά...χρυσά! Ναι καλά διαβάσατε... Χρυσά αυγά δεν υπάρχουν μόνο στα παραμύθια του Αισώπου. Υπάρχουν και στη Μύκονο όπου και θα προτιμούσε αυτή τη στιγμή να βρίσκεται ο Ναυαγός και να τα απολαμβάνει στα πανέμορφα, γραφικά ταβερνάκια της, εκεί που σκάει το κύμα, κάνοντας και..."παπάρα" μέσα στο χρυσάφι!

Διότι, τι θα πει δηλαδή...

Δεν πίστευε στα μάτια της μια παρέα τουριστών στην Μύκονο, η οποία και επισκέφθηκε πρόσφατα εστιατόριο στο κοσμοπολίτικο νησί και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε, φέρεται να πλήρωσε δύο τηγανητά αυγά προς 20 ευρώ.

Αναλυτικότερα, λέει το ρεπορτάζ, στο συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία,  οι τουρίστες χρυσοπλήρωσαν τα τηγανητά αυγά, αφού έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έδωσαν 9,90 ευρώ τη μερίδα τηγανητά αυγά, ήτοι 19,80 ευρώ για τέσσερα τηγανητά αυγά, τα οποία συνοδεύονταν από δυο φέτες ψωμί του τοστ.

Ο συνολικός λογαριασμός για τέσσερα τηγανητά αυγά, μια μερίδα πατάτα φέτα, μια πίτα γύρο κοτόπουλο και δυο αναψυκτικά ήταν 40,80 ευρώ.


Τι απαντά το κατάστημα.

Σε ανάρτηση στη σελίδα facebook του καταστήματος υπήρξε η εξής ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη τιμή αφορά δύο πλήρεις μερίδες με τα συνοδευτικά τους και όχι μια, όπως εσφαλμένα παρουσιάστηκε από τμήμα του τύπου.
Δεν θα πρέπει να λησμονείται, πως οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριλαμβάνουν τόσο το υψηλό λειτουργικό κόστος της Μυκόνου ταυτόχρονα με το φορολογικό.
Όλες οι τιμές αναγράφονται στον κατάλογο προϊόντων καθώς και εντός των καταστημάτων.
Θεωρούμε πως η παρερμηνεία δεν έχει κακόβουλο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά κάθε παρατήρηση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών μας.
Στόχος μας είναι η ανάδειξη γαστρονομικά, ποιοτικά και αισθητικά, της Μυκόνου ως κορυφαίου παγκόσμιου προορισμού».

Γι αυτό σας λέω...Φύγαμε για Μύκονο!!!

https://www.neakriti.gr/article/ellada-nea/1509344/gia-duo-auga-sti-mukono-hrusoplirosan-20-euro-ti-apada-to-estiatorio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)