ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στην εντατική ο Β. Μπούτας μετά από τραυματισμό του κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών με το τρακτέρ


Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη Μπούτα ο οποίος  νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Λάρισας μετά τον τραυματισμό του.



Υπενθυμίζεται πως ο αγροτοσυνδικαλιστής χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών που έκανε στο χωράφι του στην Καρδίτσα καταπλακώθηκε από το τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στο χέρι.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα του, ενώ αργά το βράδυ της Κυριακής κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον πρόεδρο της Βουλής

Ταχεία ανάρρωση, μετά τον τραυματισμό του σε αγροτικές εργασίες, εύχεται ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στον πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, αγροτοσυνδικαλιστή, Βαγγέλη Μπούτα. Ο πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, προκειμένου να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή και του ζήτησε να του μεταφέρει τις ευχές του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)