ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Η αποκόλληση του βράχου στο Ναυάγιο - Σοκ...


Ν Α Υ Α Γ Ο Σ
...NEWS....
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση της φύσης. Είναι εντυπωσιακό αλλά και τρομακτικό το ντοκουμέντο που ακολουθεί, από τη στιγμή της αποκόλλησης του βράχου... 

Δείτε τι έγινε με τους τουρίστες να τρέχουν μέσα στον πανικό τους, να ξεφύγουν για να μην τους πλακώσουν οι γιγάντιες πέτρες. Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή της αποκόλλησης και ο πανικός που επικράτησε στην παραλία...





Τρόμος και πανικός επικράτησε λίγα λεπτά πριν τις 11:30  το πρωί της Πέμπτης στη διάσημη παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, όταν τμήμα βράχου αποκολλήθηκε και έπεσε στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα τεράστιο κύμα το οποίο αναποδογύρισε τρεις βάρκες.





Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των αντρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του Λιμενικού σώματος. Στη διάσημη παραλία βρίσκονται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Αθήνα, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και την επιχείρηση συντονίζει ο ταξίαρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υπεύθυνος για τα Ιόνια Νησιά,  κ. Κυριακόπουλος.

Εκπαιδευμένο σκυλί της ΕΜΑΚ ερεύνησε δύο φορές τα συντρίμμια των βράχων, δίχως να βρει κάτι, ενώ υπεύθυνοι της πυροσβεστικής με θερμικές κάμερες έστειλαν, στο εργαστήριό στη Αθήνα, υλικό για εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)