ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Ασέβαστος ΚΚΕς δήμαρχος, αποκαλεί “τσουτσουνοπαίκτη”, τίμιο ΠΑΣΟΚτζή εκλεγμένο με συνδυασμό της ΝΔ (βίντεο)


Ν Α Υ Α Γ Ο Σ
...ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στη δημοτική συνεδρίαση του Δήμου Πάτρας, η οποία συνεδρίασε προκειμένου η αξιωματική αντιπολίτευση να δείξει ότι υπάρχει και ότι συνεχίζει ακόμα να διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Σε μια αποστροφή του λόγου του μάλιστα, ακούγεται ο Κώστας Πελετίδης, να περιγράφει το Χρήστο Μπακαλάρο ως “τσουτσουνοπαίκτη”, περιγραφή που εκτιμάται από διάφορα ΜΜΕ, ως πολύ σκληρή για ένα τίμιο ακόλουθο του ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη αψιμαχία, στάθηκε ένα σπίτι που έχει ο Πελετίδης σε μια περιοχή που λέγεται Αραχωβίτικα και το οποίο σύμφωνα πάλι με ΜΜΕ, κλείνει την πρόσβαση στην παραλία. Θέμα δηλαδή που η αντιπολίτευση εκτίμησε πως πουλάει ιδιαίτερα, μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Στη δημοσιότητα έχουν έρθει έγγραφα για αποφάσεις του Δήμου, που αφορούσαν το σύνολο του παραλιακού μετώπου του δήμου, μήκους 40 χιλιομέτρων και με τα οποία ζητούνταν να γίνουν έλεγχοι για την ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα. Έκτοτε το θέμα σταμάτησε να ανακυκλώνεται ιδιαίτερα, μέχρι χτες.

 Πληροφορηθήκαμε από αναγνώστη πως ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος, εκλέχτηκε με συνδυασμό που στήριξε η Νέα Δημοκρατία.

Πράγματι ο Χρήστος Μπακαλάρος, κατέβηκε με το συνδυασμό Νέα Πόλη, αρχηγός του οποίου ήταν ο Κώστας Χριστόπουλος και η οποία στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

Πικάντικη λεπτομέρεια, που αρχικά ξέφυγε από το επιτελείο του Σπασμένου Παράθυρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)