ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Την ασυλία άριστου επιχειρηματία αίρει το ευρωκοινοβούλιο, για χρέη προς το Δημόσιο


Την ασυλία του Γιώργου Κύρτσου αποφάσισε να άρει το ευρωκοινοβούλιο μετά από αίτημα του Άρειου Πάγου, στα πλαίσια ποινικής διαδικασίας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Ο Γιώργος Κύρτσος, φέρεται να χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο ποσό ύψους 627.000 ευρώ, για την περίοδο που ήταν Γενικός Διευθυντής της Free Sunday Εκδοτική Α.Ε., ενώ η εν λόγω απόφαση δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα του ευρωκοινοβουλίου.




Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αίρεται η ασυλία του Γιώργου Κύρτσου, αφού τον Ιούλιο του 2015, είχε αρθεί για ακόμα μια φορά, μετά από καταγγελία της Επιθεώρησης Εργασίας για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κύρτσος πριν γίνει ευρωβουλευτής, διατηρούσε ενημερωτικά έντυπα, ενώ όπως διαβάζουμε, μόνο μέσα στο 2007, ένα από αυτά δέχτηκε κρατική διαφήμιση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από χρόνια ο Γιώργος Κύρτσος κατάφερε να εκλεγεί στο ευρωκοινοβούλιο όπου σε μία από τις πρώτες ομιλίες του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως είναι πολύ ευτυχισμένος που πλέον βρίσκεται στο ασφαλές περιβάλλον του ευρωκοινοβουλίου και όχι στην άγρια πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς.

Αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Κύρτσος περνάει το χρόνο του ανεβάζοντας πύρινα tweets για την οικονομία και τα οφέλη της ελεύθερης αγοράς, γεγονός αρκετά περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως η επαγγελματική του καριέρα συνοδεύτηκε από κρατικές επιχορηγήσεις και τελικά, αποτυχία.

Πρόσφατα άρχισε να αφήνει τα αμιγώς τεχνοκρατικά θέματα και να ασχολείται και με θέματα πιο κοινωνικής φύσεως, γράφοντας εμετουργήματα σαν αυτό:

 Ο τραγικός Ζακ&ο ηλικιωμένος κοσμηματοπώλης πλήρωσαν μια απαράδεκτη κατάσταση.
Το θύμα (Εθνος)σε κατάσταση αμόκ,ανίκανο να αυτοπροστατευτεί και απειλητικό.
Ο κοσμηματοπώλης είδε το οικονομικό τέλος του από έναν  εξαγριωμένο.
Ολέθρια σύγκρουση εξαιτίας κοινωνικής,κρατικής διάλυσης





ΠΗΓΗ: ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
https://spasmenoparathyro.me/tin-asylia-aristou-epixeirimatia-airei-to-eurokoinoboulio-gia-xrei-pros-to-dimosio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)