ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Αύριο απολογείται ο δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Τρίτη 12 Ιουνίου θα περάσει και πάλι τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου ο 69χρονος δικηγόρος που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια ηλικίας 9 και 7 ετών.
Βασική προϋπόθεση η αποστολή στην Εισαγγελία του πορίσματος της ιατροδικαστικής έκθεσης, όπου εκεί θα τεκμηριώνονται ή όχι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 69χρονο...



 για κακοποίηση των δύο ανηλίκων, αλλά και για ασέλγεια σε βάρος της μικρής.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες ο συνταξιούχος δικηγόρος, κατηγορείται ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες, συμπεριφερόταν με τρόπο που ανατριχιάζει, στα δυο παιδιά και ειδικά στην 7χρονη που περιέγραψε συνήθειές του παππού της στους ειδικούς ψυχολόγους.

Ήδη με Εισαγγελική εντολή τα δυο παιδιά έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι τους και φιλοξενούνται προσωρινά στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η δασκάλα που έσωσε τα παιδιά

Το κουβάρι της εφιαλτικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται από την εκπαιδευτικό που επισκέπτονταν για να υποστηρίξει μαθησιακά τα παιδάκια, η οποία και κατήγγειλε ορισμένα περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψή της στην Εθνική Γραμμή Παιδικής Προστασίας 1107, αλλά και στο Διευθυντή του σχολείου όπου πηγαίνει η μικρή. Η συγκεκριμένη γραμμή ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αμέσως έστειλε χαρτί στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λαμίας, κ. Χάρη Λακαφώση.

Σχεδόν ταυτόχρονα στο γραφείο του Εισαγγελικού Λειτουργού έφτασε και μία ακόμη καταγγελία από την έρευνα που είχε διεξάγει ο Διευθυντής του Σχολείου με Παιδοψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό και όλα συνέκλιναν ότι υπάρχει σοβαρό θέμα κακοποιήσεις του 7χρονου κοριτσιού.

Η σύλληψη του 69χρονου παππού ήταν η επόμενη κίνηση του Εισαγγελέα, που περιμένει κι εκείνος το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα.

Από την πορεία της έρευνας θα διαπιστωθεί και ο ρόλος που έπαιζαν ή καλύτερα δεν έπαιζαν οι δύο γονείς, προκειμένου να προστατεύσουν τα δύο ανήλικα τέκνα τους. Θυμίζουμε ότι η μητέρα των παιδιών ζούσε με τον 69χρονο πατέρα της, ενώ ο πατέρας τους είχε φύγει από το σπίτι γιατί, όπως υποστήριξε, δεν χωρούσαν όλοι μαζί.
https://www.newsbeast.gr/society/arthro/3692204/avrio-apologite-o-dikigoros-pou-ferete-na-kakopiouse-ta-engonia-tou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)