ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

"Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη"...Κάθε ίχνος "Αριστεράς" "πνίγηκε" από τα χημικά της πιο αγαπημένης κυβέρνησης των τραπεζών...




Κι όμως ναι..."Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"... Άγρια καταστολή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσαν χθες μέλη της Λαϊκής Ενότητας, του ΕΠΑΜ καθώς και κινημάτων ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους. Τραυματίες, προσαγωγές και οι πλειστηριασμοί είναι ξανά επεισοδιακοί!


Αλλά ναι..."Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"...
Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο αλλά απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς και έγιναν μάχες σώμα με σώμα.

Το σκηνικό αποκαλύπτεται και από τα βίντεο που "ανέβηκαν" στο διαδίκτυο. Οι αστυνομικοί χτυπούν με τα γκλομπ τους διαδηλωτές, οι οποίοι απαντούν με πέτρες και μπουκάλια.
Οι διαδηλωτές πετούσαν επίσης αυγά και καρέκλες εναντίον των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί κινήθηκαν εναντίον και των δημοσιογράφων!











H Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει σοβαρό τραυματισμό φωτορεπόρτερ (pics)

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει το σοβαρό τραυματισμό φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων για τους πλειστηριασμούς το μεσημέρι της Τετάρτης (14/3).

 H Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει σοβαρό τραυματισμό φωτορεπόρτερ (pics)
Ένας φωτορεπόρτερ τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και η ανακοίνωση της ΕΦΕ αναφέρει:

«Πόσες φορές θα πρέπει να καταγγείλουμε τη βίαιη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους φωτορεπόρτερ; Πόσες φορές θα πρέπει να ζητήσουμε από τους φρουρούς του νόμου και της τάξης να σέβονται το νόμο όταν ασκούν τα καθήκοντά τους; Πόσες φορές θα ακούσουμε καθησυχαστικές δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία της αστυνομίας; Θα πρέπει επομένως να δεχτούμε ότι η αστυνομία είναι συστηματικά απείθαρχη και ανεξέλεγκτη; 

Η ΕΦΕ καταγγέλλει τον σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα φωτορεπόρτερ από μέλος διμοιρίας ΜΑΤ κατά τη διάρκεια επεισοδίων ενάντια στους πλειστηριασμούς, στο κέντρο της Αθήνας. Ο συνάδελφος είναι τώρα στο νοσοκομείο και στεκόμαστε όλοι δίπλα του αλληλέγγυοι».





Το σχόλιο του Ναυαγού


Μετά και απ' αυτό, άντε να τα μαζεύετε σιγά - σιγά. Μας "έσωσαν" οι προηγούμενοι αλλά εσείς...μας "πολυσώσατε"...Είμαστε...καλά τώρα. Δε θέλουμε άλλο...Άντε γεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)