ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Η ζωή είναι αλλού - Γιάννης Μηλιώκας


Η Ζωή είναι αλλού. Εύη Κυριακοπούλου, ΕΤ 1. Μια εκπληκτική συνέντευξη του εξαιρετικού τραγουδοποιού Γιάννη Μηλιώκα, που έρχεται στο Ηράκλειο με τον Γιάννη Γιοκαρίνη στις 21 Απριλίου. Σε αυτό το βίντεο ολόκληρης της εκπομπής, όταν πατήσεις το play δεν υπάρχει περίπτωση...


να μην δεις ολόκληρη τη συνέντευξη. 

Ο Γιάννης Μηλιώκας στην κυριολεξία ανοίγει την ψυχή του. Μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, για "ανοησίες" που έκανε για τις οποίες έχει μετανοιώσει,  ενώ παραδέχεται ότι το "Για το καλό μου" το έγραψε κυρίως για τον εαυτό του.

Ο εκπληκτικός τραγουδοποιός, αναφέρεται επίσης στη δεκαετία του '80. Τότε που ήταν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει πάψει μέχρι σήμερα και να τραγουδάει τα τραγούδια του ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που τον γνώρισε την περίοδο εκείνη και "μεγάλωσε" με τα τραγούδια του.

Απαντάει στο ερώτημα "γιατί η απουσία των 17 χρόνων", αλλά μας λέει και για τα σχέδια που κάνει πλέον ξανά, επιστρέφοντας στο κοινό του, με τραγούδια όμως που είναι ακριβώς και μόνο αυτά που αγαπήσαμε όσοι προλάβαμε και ζήσαμε ως έφηβοι, αυτή την τόσο παράξενη  μα και συνάμα μαγική, δεκαετία του '80.

Η εκπομπή ανέβηκε στο διαδίκτυο τον Οκτώβριο του 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)