ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Ναι. Το μάθαμε κι αυτό. Ήταν στο διπλανό δωμάτιο κατάκοιτη η γυναίκα του και αυτός ασελγούσε σε παιδάκια - Πάνω από 200 μέχρι στιγμής τα θύματα του!

Δείτε καλά αυτή τη φάτσα. Και κυρίως τα παιδιά..."Ξυπνάτε. Σταματήστε να είστε τόσο απονήρευτα. Δεν είναι πια η κοινωνία, όπως ήταν πιο παλιά. Βρωμάει όσο δεν πάει άλλο"...

Με όλη τη σιχαμάρα της ψυχής μου, αναδημοσιεύω αυτό το ρεπορτάζ, για να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου, στη δημόσια αποπομπή αυτού του αποβράσματος, αλλά και στην ευαισθητοποίηση όλης της κοινωνίας, απέναντι σε τόσο τρομερά εγκλήματα. Σοκ έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες από την υπόθεση ασέλγειας ενός 63χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ασελγούσε...στα παιδιά την ώρα που η γυναίκα του κοιμόταν στο δίπλα δωμάτιο, βιντεοσκοπώντας μάλιστα και τις φρικιαστικές του πράξεις.


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης έχει ασελγήσει σε περισσότερα από 200 παιδιά, σε χρονικό διάστημα 20 ετών.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποιούσε τα παιδιά δίπλα από το δωμάτιο, στο οποίο βρισκόταν κατάκοιτη η γυναίκα του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Έφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιο μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε».

Πρόκειται για τον 63χρονο Αλέξανδρο Αγγελούδη ο οποίος πλησίαζε ανήλικα παιδιά για ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος.


Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)