ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Βίντεο: Άγριος καυγάς Αυλωνίτου - Δημήτρη Καμμένου στον αέρα του Σκάι...Κυβέρνηση...τρελάδικου!!!



Του Χριστόφορου
Παπαδάκη

Θα μας τρελάνει αυτή η κυβέρνηση. Έχουμε πολλές φορές γίνει μάρτυρες του..."Το Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ".... Αλλά αυτό που έγινε σήμερα είναι πραγματικά ένα θέμα που πρέπει να το αναλύσουν ψυχίατροι και ψυχαναλυτές....

Διαβάζουμε λοιπόν...

Απίστευτος καυγάς live μεταξύ Αυλωνίτου - Καμμένου... Ζητήθηκε παρέμβαση του πρωθυπουργού

Άνευ προηγουμένου τα όσα έγιναν το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΙ, ανάμεσα στην Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο, σε συζήτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού.



Οι δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε πολύ έντονο ύφος και κάποια στιγμή η κ. Αυλωνίτου ανέβασε κατακόρυφα την ένταση λέγοντας στον κ. Καμμένο να πάει στη ΝΔ, ενώ αργότερα εκείνος απαίτησε να ζητήσει συγγνώμη και απείλησε με εκλογές!



«Αυτά είναι μαθηματικά της κολύμβησης και όχι της αγοράς», είπε κάποια στιγμή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην κ. Αυλωνίτου και εκείνη του απάντησε «Αυτά τα οικονομικά που λέτε αφορούν άλλα, τη ΝΔ. Προφανώς εκεί πηγαίνετε», ενώ αργότερα τον προέτρεψε να πάει στη ΝΔ!



Λίγο αργότερα, ο κ. Καμμένος ζήτησε τον λόγο και απαίτησε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει συγγνώμη. «Αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει, εμένα και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Να ζητήσει συγγνώμη, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Θα θέσω θέμα στη συγκυβέρνηση, στον Πάνο Καμμένο. Δεν θα συνεχίσει αυτό το τρολάρισμα από συναδέλφους».



Μετά από όλα αυτά,  ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού και βέβαια του αρχηγού  των ΑΝΕΛ .



Δείτε το απόσπασμα:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)