ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Εισαγγελέας καλεί τον Πελετίδη να απολογηθεί για το νέο του "έγκλημα"....Πάει να φτιάξει πάρκο με δικά του συνεργεία!


Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο Τ Η Τ Α 

Εισαγγελέας. Αυτό το μυθικό ον που είναι εξαφανισμένο όταν κάποιος φασίστας κάνει το κομμάτι του, αλλά είναι πάντα εκεί για να δείξει στην πλέμπα, ποια είναι η θέση της.
Ένας τέτοιος, καλεί το δήμαρχο της Πάτρας να απολογηθεί, επειδή ο Κ. Πελετίδης αποφάσισε να μετατρέψει ένα χώρο σε πάρκο, στην οποία μέχρι πρότινος οι κάτοικοι απολάμβαναν μπάζα και δυσωδία.


Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι ο Δήμος Πατρέων είχε ξεκινήσει εργασίες με συνεργεία του Δήμου σε μια περιοχή που ονομάζεται Κόκκινος Μύλος, συνολικής έκτασης 15 στρεμμάτων. Στόχος ήταν η φύτευση δένδρων, θάμνων, γκαζόν και η εγκατάσταση μιας παιδικής χαράς.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό δεν άρεσε καθόλου στο Λιμεναρχείο Πατρών και τον Απρίλιο επιχείρησε μια παρέμβαση, ενώ αντίστοιχες ακτιβιστικές δράσεις ενάντια στη δημιουργία του πάρκου, έκανε και η Αστυνομία.

Παρόλα αυτά ο δήμος είχε πάρει την έγκριση από την Κτηματική Υπηρεσία και έτσι Λιμενικό και Αστυνομία, δε μπόρεσαν να ανακόψουν τις εργασίες τότε.
Όπως όμως μαθαίνουμε σήμερα, η Κτηματική Υπηρεσία έδωσε εντολή σε εισαγγελέα, προκειμένου να καλέσει σε απολογία τον Πελετίδη και να σταματήσουν οι εργασίες ανάπλασης.

Όπως εξηγεί ο δήμαρχος:
Δεν είναι ότι εμείς θα πάμε να κάνουμε εκεί κανένα ξενοδοχειακό συγκρότημα. Αν κάναμε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, κανένας δε θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία. Αυτή η επιμέλεια θα σταματούσε. Εκεί που φτιάχνεις ξενοδοχειακά συγκροτήματα, εκεί σταματούν όλα.
Όταν όμως είναι να κάνεις κάτι για την πόλη σου, για τους κατοίκους της, τότε αρχίζουν όλοι. Όλες οι υπηρεσίες. Δέκα υπηρεσίες. Από τον εισαγγελέα, από το Λιμενικό, από την Κτηματική… Ωιμέ, τι καταστροφή έγινε!

Ο δήμαρχος σημειώνει πως οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά. “Εμείς τη δουλειά μας και η δικαιοσύνη τη δική της δουλειά”.
Καλεί μάλιστα συλλόγους της περιοχής και κατοίκους, να πάνε την Τετάρτη και να συμμετάσχουν όλοι μαζί στις τελικές εργασίες.
Εισαγγελείς παντού

Ο Πελετίδης, δεν έχει για πρώτη φορά τραβήγματα με εισαγγελείς σαν δήμαρχος της Πάτρας.
Τον Ιανουάριο, αθωώθηκε από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, αφού το 2014 αρνήθηκε να παραδώσει στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στοιχεία εργαζομένων του Δήμου.




http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/07/blog-post_68.html#_140421_image_0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)