ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ... Στους 50 οι νεκροί από τις πυρκαγιές της Αττικής



Τ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α 

Τους 24 (ανάμεσα τους κι ένα βρέφος 26 μηνών...), έως τώρα, έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές που πλήττουν από χθες την Αττική, με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς, μάλιστα, να εκφράζει τον φόβο του πως, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί…



Τους 156 επίσης, έχει φτάσει ο αριθμός των τραυματιών, με πάνω από 11 απ’ αυτούς να βρίσκονται από σοβαρή έως ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείων της Αττικής, όπως Ευαγγελισμό, ΚΑΤ, Θριάσιο κ.ά. Από τους 156 τραυματίες, οι 16 είναι παιδιά.

Αυτήν την ώρα, και με το πρώτο φως της ημέρας, ήδη, έχουν ξεκινήσει οι ρίψεις νερού από αέρος, σε μία προσπάθεια η πυρκαγιά στο Μάτι και τις όμορες πληγείσες περιοχές να κατασβεστεί.

Το ίδιο φως της ημέρας, ωστόσο, όπως επισημαίνουν ειδικοί σε τέτοιες καταστάσεις, αναμένεται να αποκαλύψει το πραγματικό μέγεθος της τραγωδίας, ειδικότερα όσο περνά η μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι, οι μεγάλες αυτές πυρκαγιές ξεκίνησαν από την Κινέτα και συνεχίστηκαν στην Πεντέλη, στην Καλλιτεχνούπολη, στο Ν. Βουτζά, με τη συγκεκριμένη πυρκαγιά να εξαπλώνεται τόσο άμεσα προς τα παράλια (Κάλαμο, Ν. Μάκρη, Μάτι κ.ά.) με τις τραγικές, προαναφερόμενες συνέπειες...




Αυτή την ώρα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Φώτης Κουβέλης και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, πραγματοποιούν πτήση για αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Αττικής.

[08:00]: Αντιδήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου: «Ακόμη περίπου 20 νεκροί»!

[08:12]: Εκτροπές κυκλοφορίας οχημάτων σημειώνονται στη Λ. Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής με την οδό Κυανής Ακτής και στη Κυανής Ακτής από το ύψος της συμβολής με την οδό Ποσειδώνος ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάτι.

[08:15]: Δυστυχώς, η πληροφορία για 20 και πλέον νεκρούς επιβεβαιώνεται, με τις πληροφορίες τόσο από τη Δημοτική Αρχή, όσο και τον Ερυθρό Σταυρό να κάνουν λόγο για 24 - 26 απανθρακωμένα πτώματα σε χωράφι της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι...

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ | photo: facebook

http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/07/50.html#_140421_image_5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)