ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Ας μην περιμένουμε τη λύση για τους φτωχούς να την δώσουν οι πλούσιοι με τους κομματικούς υπαλλήλους τους και τις αναδιαρθρώσεις στο πολιτικό σκηνικό



Του Τάσου Μαυρόπουλου


Ας μην περιμένουμε τη λύση για τους φτωχούς να την δώσουν οι πλούσιοι με τους κομματικούς υπαλλήλους τους και τις αναδιαρθρώσεις στο πολιτικό σκηνικό.
Είτε έμεναν είτε αποχωρούσαν, μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο μαζί δεσμεύτηκαν για φτώχεια και λιτότητα μέχρι το 2060 και παραχώρηση για εκμετάλλευση του δημόσιου πλούτου μέχρι το 2115. 



Και όταν μαζί έχουν παραχωρήσει τα πάντα, λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, δρόμους, νερά, ορυκτό πλούτο και έχεις παραδώσει τους πολίτες της Μακεδονίας για 100 χρόνια, για να τους εκμεταλλευτούν και να τους ρουφήξουν το μεδούλι, μπορεί το όνομα να είναι εμπόδιο; Όταν παραχώρησαν στο ΝΑΤΟ την εξωτερική πολιτική της χώρας και την έδεσαν ασφυκτικά στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και επεμβάσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, δεν γνώριζαν την προαναγγελθείσα κατάληξη; 

Συναινετικός ελιγμός είναι , που βοηθάει την κομματική συσπείρωση, την πολιτική επιβίωση και των δύο και τον αποπροσανατολισμό του λαού. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει κυβέρνηση, τα μέτρα της φτώχειας και της λιτότητας σε βάρος μας, δουλεύουν και αυξάνουν τον πλούτο των λίγων. 

Και την επόμενη των εκλογών το έργο των πλειστηριασμών, της μείωσης των εισοδημάτων, του κοψίματος ρεύματος και νερού, της φτώχειας και της λιτότητας θα συνεχιστεί, αφού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, έχουν συμφωνήσει να εφαρμόσουν ό,τι έχει ψηφιστεί και να κάνουν ακόμα περισσότερα όποτε τους το ζητήσουν οι δανειστές. Όσο για την Χ.Α. την κρατάνε ζεστή για να την βάλουν να τα εφαρμόσει αυτά όταν δεν θα μπορούν να τα διαχειριστούν πολιτικά. 

Οπότε ας μην υπάρχει άγχος για το τι θα γίνει. Μόνο αν το παίξετε σε στοίχημα να αγχωθείτε. Το μέλλον μας προδιαγεγραμμένο και οι εκπλήξεις θα είναι πάντα σε βάρος μας, αν δεν τους αμφισβητήσουμε άμεσα ή παραπέμψουμε τη λύση στη δευτέρα παρουσία. 

Την λύση στα προβλήματά μας την κρατάμε εμείς. Ας μην την περιμένουμε από τους άλλους, εκχωρώντας τους το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις για μας.
http://anemosantistasis.blogspot.com/2019/01/blog-post_950.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)