ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Ανακούφιση για τα λαϊκά στρώματα: Δωρεάν θα μετακινούνται οι αστυνομικοί στα ΜΜΜ


Στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες φαίνεται πως ανήκουν πλέον οι αστυνομικοί, αφού πλέον θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ανακοίνωσε τη δωρεάν μετακίνηση όλων των ένστολων, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Μετρό, λεωφορεία κ.λ.π.) κατά τη διάρκεια συνάντησής της με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.


Ένα μέτρο το οποίο αναμένεται να ανακουφίσει τις πλατιές μάζες της κοινωνίας, αφού πλέον ο ΜΑΤατζής της διπλανής πόρτας θα μετακινείται με λιγότερο άγχος στην προσπάθειά του να φτάσει στο σημείο στο οποίο πρόκειται να σαπίσει στο ξύλο κάποιον ανυπεράσπιστο πολίτη. Λιγότερο άγχος σημαίνει λιγότερα νεύρα και κατά συνέπεια λιγότερο ξύλο για όλους.

Το συγκεκριμένο μέτρο δε θα έχει ισχύ για άλλους μισθωτούς, οι οποίοι μπορεί να αμείβονται λιγότερο αλλά δεν είναι επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση της άρχουσας τάξης και της συνεχιζόμενης εξαθλίωσης όλων των υπολοίπων.

Καλές μετακινήσεις.
https://spasmenoparathyro.me/anakoufisi-gia-ta-laika-stromata-dorean-tha-metakinountai-oi-astynomikoi-sta-mmm/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)