ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ...Τέλος για την προστασία της πρώτης κατοικίας - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ΤΙΠΟΤΑ για τη ΝΔ. Τα κάνει όλα και "συμφέρει"!


(Το σχόλιο του ΝΑΥΑΓΟΥ...

Βρε αθεόφοβοι. Όλα τα κάνατε πια...Αφήστε βρε και κάτι στη ΝΔ. Εκεί στη ΝΔ τι στο καλό; Κλέφτες θα γίνουνε; Αχόρταγοι πια)...

Αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο...Το τέλος του νόμου Κατσέλη, προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης. «Πολιτική μας απόφαση είναι να υπάρχει πάντα ένα πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ωστόσο, ο νόμος Κατσέλη δημιουργήθηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της κρίσης» σημείωσε χαρακτηριστικά.



Όπως ανέφερε ο κ. Δραγασάκης, το περασμένο καλοκαίρι έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στο νόμο, όπως η υποχρεωτική άρση του τραπεζικού απορρήτου, το οποίο άρχισε να εφαρμόζεται από τις 15 Σεπτεμβρίου. Το Δεκέμβριο θα εξετάσουμε την πορεία του νόμου με βάση τα νέα δεδομένα και θα κινηθούμε ανάλογα.

Χαρακτήρισε τον νόμο Κατσέλη – Σταθάκη, προϊόν της κρίσης, ενώ σημείωσε "αυτό που πρέπει να σκεφτούμε για το μέλλον είναι ένας νόμος ο οποίος πάλι θα παρέχει προστασία, σε αυτούς που θα έχουν ανάγκη αλλά θα συνδέεται με την κατάσταση μετά την κρίση. Αυτό θα συνδέεται με την πιστοληπτική ικανότητα του δανειολήπτη, αλλά και με μια στεγαστική πολιτική που πρέπει να έχουμε ως χώρα."

Ανέφερε πως υπάρχει στοκ υποθέσεων που έχει συγκεντρωθεί στον νόμο Κατσέλη, ενώ είπε πως υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και συμφέρον να βρεθεί λύση και από τις τράπεζες και απ όσους έχουν το χρέος να μην περιμένουν σε εκκρεμότητα. "Αναμένουμε πρωτοβουλίες από τις τράπεζες να μειωθεί το απόθεμα των υποθέσεων", σημείωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)