ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

“Πίτσα Μαφιόζο” στη Θεσσαλονίκη – Εργοδότης όνομα και πράγμα...Ξυλοκόπησε εργαζόμενο του!



Αρρώστησες και δεν έρχεσαι στη δουλειά; Με ποιο δικαίωμα; Το αφεντικό το ρώτησες; Μπορεί να σε επισκεφτεί και να σου δώσει έναν ακόμα καλύτερο λόγο για να μην μπορείς να εργαστείς για αρκετό καιρό.





vasilisKapa
@VasilisKastan

Ο άνθρωπος στην φώτο με το στραπατσαρισμενο πρόσωπο ονομάζεται Τάσος Τοπαλιδης. Εργαζόταν στο κατάστημα πίτσα μαφιοζο  ( αληθινό όνομα ) Βενιζέλου 80 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη ως διανομέας!

Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι επώνυμη, ο δικός μας σύνδεσμος παραπέμπει σε άλλο ΜΚΔ (και άλλο προφίλ προφανώς) γιατί ο άνθρωπος έχει το δικό του κλειδωμένο -και καλά κάνει.

Το ταξικό επιμύθιο είναι απλό -και όχι ιδιαίτερα ηθικό. Αν είσαι εργάτης κι αρρωστήσεις, έχεις δύο επιλογές. Ή να τσακιστείς να πας στη δουλειά, βλάπτοντας την υγεία σου, ή να διεκδικήσεις τα αυτονόητα δικαιώματά σου από το αφεντικό, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα.

Κι όσο για το κράτος και τα όργανά του που προστατεύουν τον πολίτη -όπως λέει και το όνομα του σχετικού υπουργείου; Δέχτηκαν την καταγγελία, κατέγραψαν το περιστατικό. Και η ζωή συνεχίζεται, αν και αυτό κοντεύει να γίνει σχήμα λόγου για όσους είναι στη βιοπάλη…

katiousa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)