ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ 92 ΝΕΚΡΟΥΣ! Χασκογελώντας πήγαν η Δούρου και οι υπουργοί στο Λαύριο


Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο Τ Η Τ Α

Διαβάζω και αναδημοσιεύω φωτογραφίες και βίντεο για τη χαρούμενη διάθεση Δούρου - Τσίπρα και λοιπών εξουσιαστών στην... μεγαλοπρεπή εμφάνιση τους  στο Λαύριο... Διαβάζω και αναδημοσιεύω με διάθεση...οργής, θλίψης και αγανάκτησης!

press-gr

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/08/92.html#ixzz5NbAjh8Fo

Με χαρούμενη διάθεση, γέλια και αστεία παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα θρηνεί 92 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι προσήλθαν οι υπουργοί στη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Επίσης ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Ρένα Δούρου εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και αντάλλαξαν φιλιά με όσους τους περίμεναν πριν να μπουν στην αίθουσα της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, δείχνοντας ότι τα θλιβερά γεγονότα των ημερών στην πραγματικότητα τους έχουν αφήσει ασυγκίνητους...



Η περιφερειάρχης Αττικής είχε και θερμό ασπασμό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρολιάκο.
Τελευταίος στο τεχνολογικό πάρκο έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας. Στη σύσκεψη συμμετέχουν επίσης οι υπουργοί Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζης, και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, όπως επίσης οι δασάρχες της Αττικής, οι γενικοί διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς.








Δύο φωτιές στην Κρήτη

Στο μεταξύ, μάχη με δύο πύρινα μέτωπα, δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην Κρήτη. Όπως αναδημοσιεύω από το neakriti.gr:
 «Συναγερμός» στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης από δύο πυρκαγιές, σε δύο διαφορετικά σημεία της Κρήτης


Στο «πόδι» βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Κρήτης εξαιτίας δύο πυρκαγιών, που έχουν ξεσπάσει σε δύο διαφορετικά σημεία της Κρήτης.

Οι δύο φωτιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Τετάρτης, με διαφορά ελάχιστης ώρας.

Πρόκειται για μία πυρκαγιά στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Αρμένοι και μία στο Ηράκλειο και ειδικότερα στο Χουδέτσι.

Και οι δύο φωτιές είναι σε εξέλιξη, ενώ στο Ρέθυμνο επιχειρούν, 10 οχήματα με 25 άνδρες της πυροσβεστικής, ένα ειδικά εκπαιεδευμένο πεζοπόρο τμήμα, καθώς και 2 ελικόπτερα, που συνδράμουν, επιπροσθέτως, στην κατάσβεση.

Αναφορικά με την πυρκαγιά στο Χουδέτσι, στο σημείο βρίσκονται, επίσης, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με 5 οχήματα και 12 άνδρες.

Σημειώνεται ότι από τις δύο πυρκαγιές δεν απειλούνται ανθρώπινες ζωές.

https://www.neakriti.gr/article/kriti/1517624/duo-foties-stin-kriti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)