ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Ακούστε τις κραυγές των νεκρών και τις ανάγκες των ζωντανών!



Α Π Ο Ψ Η 

ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ 


Θα δούμε τώρα τις κατ
εδαφίσεις των αυθαιρέτων που λέει η κυβέρνηση ότι θα κάνει στο Μάτι...της Καταστροφής, της Φρίκης, του Θανάτου, των μαζικών θανάτων, της ανείπωτης τραγωδίας... Θα δούμε τώρα αν πραγματικά η κυβέρνηση θα αρχίσει να γκρεμίζει τα αυθαίρετα της ντροπής, αν θα αρχίσει να ανοίγει τις διόδους προς τη θάλασσα, για να μην έχουμε ποτέ ξανά τόσο μεγάλες τραγωδίες...

Καμία ανοχή πια. Καμία "ευαισθησία" για κανέναν. Όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Όποιος και να είναι. Όσο ισχυρός και αν είναι. Όπου και αν ανήκει. Αν έχει αυθαίρετο, καμία συναλλαγή μαζί του. Το κράτος να λειτουργήσει χωρίς ούτε βήμα πίσω!

Η Ελλάδα σήμερα είναι αντιμέτωπη με καταστάσεις που πιστεύω δεν έχουν προηγούμενο από τη μεταπολίτευση και μετά, για να μην πάμε και πιο πίσω. Εδώ θέλω τώρα να δω την κυβέρνηση πόσο "της Αριστεράς" είναι. Χωρίς να κάνει βήμα πίσω, να αρχίσει να καθαρίζει την κόπρο του Αυγεία. Και ταυτόχρονα να θέσει σε εφαρμογή τον μηχανισμό του κράτους. Αυτό το λίγο κράτος που μας έχει απομείνει. Να δουλέψει επιτέλους προς την θωράκιση της κοινωνίας απέναντι στην κλιματική αλλαγή και τις φυσικές καταστροφές.

Κανένα πλέον πισωγύρισμα. Να διατεθούν κονδύλια για την αναγέννηση του περιβάλλοντος στις καμένες περιοχές. Για την στήριξη των πυρόπληκτων. Για να τους δώσει αυτό το ρημαγμένο κράτος ένα χέρι βοηθείας. Να μπορέσουν τουλάχιστον να σηκωθούν από τις στάχτες της ζωής τους. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Τουλάχιστον να σηκωθούν. 

Να γυρίσουν οι κυβερνώντες την πλάτη στα μνημόνια και να δώσουν όσα χρήματα χρειάζονται για την κάλυψη των αναγκών και να ξαναοργανώσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας που σήμερα είναι τελείως διαλυμένο, χωρίς βέβαια να επαναλαμβάνονται τα λάθη του παρελθόντος. Και φυσικά προσλήψεις στην δασική υπηρεσία και την πυροσβεστική και ενοποίηση των γεωτεχνικών και των πυροσβεστών σε έναν ενιαίο φορέα. 

Ακούστε τις κραυγές των νεκρών και τις ανάγκες των ζωντανών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)